2013. február 21., csütörtök

Anew Vitale arcápolók 25 év felett

Az Anew Vitale arcápoló termékcsalád az aktív életet élő 25 év feletti nőknek készült.

Az Anew Vitale termékcsalád arca: Diana Moldovan szupermodell

Az Anew Vitale család ProEnergy komplexet tartalmaz - vitaminok, antioxidánsok és peptidek keverékét - mellyel erősíti a bőr szerkezetét és segít megóvni a bőrt az idő előtti öregedéstől belülről kifelé haladva. Áttörő technológia felhasználásával stimulálja az SP1 protein termelődését, hogy bőröd fiatalosabb és kipihentebb kinézetű lehessen. Használatával a fakó, fáradt, tág pórusú bőr és a finom vonalak csökkenhetnek.

Az Avon 8 hetes - 150 nő bevonásával végzett - fogyasztói véleményfelmérésén a résztvevők 85%-a szerint a termékek 3 napos használata már ellensúlyozza a kialvatlanság okozta fáradt bőr kinézetét.

Selymesen sima, gyorsan beszívódó formulája, kellemes gyümölcsös-virágos illatú, mely nem tömíti el a pórusokat és üdén ragyogó hatást ad a bőrnek anélkül, hogy kifényesítené.


Az Anew Vitale 25+ termékek együttes használat esetén erősítik egymás hatását és segítenek elérni az optimális eredményeket.

Használd naponta kétszer az arctisztítót és a szemráncgélkrémet, a nappali és éjszakai arckrémeket pedig napi egyszer, a napszaknak megfelelően.


Ha eddig az Anew Rejuvenate termékeket használtad, akkor az Anew Vitale családdal folytathatod tovább az arcápolást...

Anew Rejuvenate helyett -> Anew Vitale

Legyen kipihent külsőd, még ha fáradt is vagy!

Kapható a 2013/4-es katalógustól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése