2013. február 2., szombat

Sensuelle női parfüm - Ördög Nóra kedvence

A Sensuelle azoknak a hölgyeknek az illata, akik megragadják azokat a pillanatokat, amikor igazán önmaguk tudnak lenni. Felfedi személyiséged legnőiesebb oldalát.

Avon Sensuelle női parfüm - Ördög Nóra kedvence

Az Avon Sensuelle parfümöt a nő bőrének természetes szépsége ihlette. A természetes melegség és ragyogás érzése, melyet sugároz magából az illat, olyan, mint a nő személyisége, érzékisége és egyedi mivolta. Az az egyedülálló szépség inspirálta az illatot, amely a legintimebb pillanatokban bontakozik ki.


Főbb illatjegyei: 
Fejillat: bergamott, narancsvirág, aranyló pitanga.
Szívillat: tierévirág, vaníliavirág, vízililiom.
Alapillat: kasmírfa, copaiabaolaj, pézsma.

Orientális-friss-virágos illatkategória 

A Sensuelle egy különös utazásra hív, ahol mindent magatok mögött hagyhattok és kapcsolatba kerülhettek a belső énetekkel. Ez egy finom, misztikus illat, melyet remélem, hogy Ti is megkedveltek - ahogy én is! Baráti üdvözlettel, Ördög Nóra

Szerinted mitől lesz egy nő érzéki?
Nóri: Szerintem nagyon fontos, hogy ő maga szexisnek, titokzatosnak és érzékinek érezze magát és ez aztán sugárzik kifelé is.

Mit tanácsolnál a nőknek érzékiségük fokozásához?
Nóri: Mindenképpen fontos, hogy adjunk magunkra. Messziről látszik egy nőn, hogy törődik magával, bőre szépségével. Tovább lehet fokozni a hatást mindenféle női praktikákkal. Ugyanakkor fontos az is, hogy az érzékiség sohasem harsány vagy tolakodó, mindig titokzatos és visszafogott kell, hogy legyen, ettől lesz olyan ellenállhatatlan!

Kapható a 2013/03-as katalógustól.

Ez az illat ideális azoknak, akik kedvelik a következő illatokat:
Erstée Lauder Sensuous Nude, Chloé by Chloé vagy Burberry Body

Avon Sensuelle - Érezd magabiztosnak magad...




A Sensuelle parfüm megalkotói:

Olivier Cresp parfümőr mester - szó szerint az illatkészítés világába született. Egészen a 12. századig lehet visszavezetni a Cresp család nevét Franciaország parfümrégiójában. Olivier már a korai éveiben elköteleződött a parfümkészítés iránt. 1992-ben a Firmenich illatháznál kezdett parfümőrként dolgozni, majd a parfümpiacon elért sikerei révén parfümőr mester lett 2006-ban. Kreációi sikeres együttműködést eredményeztek olyan híres cégekkel, mint a Dolce & Gabanna, Thierry Mugler, Cacharel, Christian Dior, Kenzo, Yves Rocher. 2012-ben a rangos "Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres", azaz a művészeti érdemrend lovagi fokozatával tüntette ki a francia miniszterelnök. Ezt az elismerést azok kapják, akik 'jelentős módon járultak hozzá a francia kulturális örökség gazdagodásához'.

Harry Fremont parfümőr mestert a kertészkedés és a virágok iránti szeretet vonzotta a parfümkészítés világába. Karrierje Párizsban kezdődött parfümasszisztensként, ahol elnyerte a "Prix International de la Société Technique des Parfumeurs de France" díjat 2 egymást követő évben. 1987-ben csatlakozott a Firmenich nevű illatházhoz, majd 3 évvel később ő lett a vállalat első számú parfümőre a "finom illat" kategóriában. 2000-ben kinevezték parfümőr mesternek. Nemzetközi sikerei közé tartoznak a következő illatok: Ralph Lauren Romance, Avon Pur Blanca és CK One.


Mi teszi a Sensuelle-t annyira egyedivé és elbűvölővé?

Olivier Cresp:A ragyogó bőr hatásának megalkotása az, ami igazán fontosság teszi az illat szerkezetét. A ragyogó aranyszínű pitanga, más néven indián cseresznye a kasmírfa krémességével egybeolvadva olyan, mint a szívárványszínekben játszó és ragyogó bőr. A leginkább egyedi összetevő a tiarévirág, más néven tahiti gardénia, mivel minden egyes virágot kézzel kell leszedni a legjobb minőség eléréséért. Az elképesztően drága tiarét a világ luxusillatain kívül, most már az AVON illatában is érezhetjük. Rátalálni a pontos egyensúlyra, mellyel kiemelhetjük ezt az értékes virágot kritikus volt, hogy megtartsuk a nőiességet és a tökéletes érzékiség hangulatát.

Milyen trendek inspirálták az illat megalkotásakor?

Olivier Cresp: Nem is annyira egy trendről van szó, sokkal inkább az egyéni szépség kibontakozásáról, és arról, ahogy hagyjuk, hogy az egyénnek a szépségről meglévő saját tapasztalata átragyogjon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése